Vacature voor een receptioniste / telefoniste in Grootebroek

Vacature voor een receptioniste / telefoniste in Grootebroek

23 mei 2019

Ben je een representatieve en vriendelijke receptioniste of telefoniste? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij WFO Notarissen in Grootebroek. Dit kantoor zoekt namelijk een receptioniste of telefoniste.

WFO Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij WFO Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van WFO Notarissen. Of neem contact op met Hans van der Horst via vanderhorst@wfonotarissen.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.